Faltaven disset minuts per a la conclusió del partit quan el col·legiat anoienc Edgar Carmona Martínez es va veure obligat a suspendre el derbi intercomarcal que ahir a la tarda havien de jugar l'Avià i el Manresa. Una tempesta amb pedra va deixar el terreny de joc del camp municipal Alfons Gonfaus ple d'aigua en pocs minuts i va fer impossible la continuïtat de la confrontació. De moment, no s'ha posat data per a la represa del joc.

En el moment de la suspensió, el marcador era d'1 a 0, gràcies a un gol del local Pablo al minut 14. El partit va començar pràcticament sense pluja, tot i que el cel era amenaçador. El joc va començar amb molta intensitat, i, al cap de 8 minuts, un jugador de cada equip ja havia vist targeta groga (Jhonattan del Manresa, primer, i Peque de l'Avià, després). El domini territorial corresponia al conjunt local, tot i que les ocasions clares de gol tampoc no van ser gaires. Tot i així, al minut 14, Pablo va rebre una passada des de la banda dreta a la frontal de l'àrea, i, sense oposició, va fer un xut que Roman va desviar amb els dits; la pilota va tocar al travesser i, després, va entrar a la porteria del Manresa i va marcar l'1 a 0. Al minut 33, va ser el central Toni Liria qui va tenir la seva ocasió per fer gol. En el primer temps, el Manresa va entrar poc a l'àrea de l'Avià.