El Futbol Club Barcelona Lassa va aconseguir a Granollers la setena Lliga Catalana consecutiva en vèncer la final per un ajustat 68-65 davant un MoraBanc Andorra que guanyava per 53-40 al final del tercer quart, però que es va enfonsar per complet en els darrers deu minuts.

En els primers minuts del partit els homes dirigits per l'exjugador del Bàsquet Manresa Joan Peñarroya van sortir molt forts i van dominar completament el joc davant uns blaugranes molt desencertats en el llançament exterior. Però el conjunt entrenat per Xavi Pascual no va tardar a posar-se les piles i va aconseguir clavar un parcial de 0-7 per acabar el quart inicial amb només dos punts de desavantatge (16-14). En el segon període els andorrans van tornar a fer un gran inici amb un parcial de 6-0. Tot seguit el Barça va intentar reaccionar, i semblava que ho aconseguia, però el MoraBanc es va mantenir molt sòlid i va ser capaç d'ampliar la renda fins als 34-23 amb el qual es va arribar a la mitja part de l'enfrontament.

En el tercer quart la tònica no va canviar gens, i un Andorra molt superior en el joc interior (la parella que formaven el georgià Giorgi Shermadini i l'americà Shawn Jones van fer molt mal als blaugranes) va ampliar la distància fins al 53-40 al final del període. Semblava que els andorrans tenien molt ben encarrilada la seva primera Lliga Catalana, però el Barça encara no havia dit l'última paraula.