MANRESA FS/SANTA COLOMA

?MANRESa FS. Raúl Estremera, Aarón Riera, Iván Lora (2), Iván Álvarez (1) i Carlos Lavado cinc inicial Edgar, Edu Saavedra (1), Marcel Gimeno, Luis Hernán, Asier Naranjo (1), Thales Pauliño i Youssef (1) ?CATGAS SANTA COLOMA. Roger, Trillas, Joan, Bessalouch i Pol (1) cinc inicial Ismael, Rodri, Mario, David, Josué, iván (1) i Àlex (1). ?ÀRBITRES:Cristóforo i Sebastián

El Manresa va mantenir el bon nivell de joc exhibit contra el Barça però aquesta vegada amb millor sort. Els jugadors bagencs van sortir amb força contra el Santa Coloma i al minut de joc ja guanyaven per 2-0.

Els bagencs continuaven dominant tot i que els colomencs van apropar-se fins a un perillós 3-2. Abans del descans va arribar el quart gol manresà. A la segona meitat el domini local es va mantenir tot i que el Santa Coloma no va llançar mai la tovallola. Al final, però, la major qualitat dels locals va ser decisiva.