La Llosa Artés va estrenar el seu caseller de victòries amb un treballat triomf a la pista del CN Terrassa, en un matx en què els artesencs van corregir en la segona meitat els errors de la primera i amb un joc coral i atractiu es van emportar el triomf.

La igualtat va regnar en els primers compassos del partit, en els quals els homes de Toni Manyoses jugaven bé en atac però no podien aturar l'agressivitat dels locals en el rebot, el que va fer que el marcador fos igualat en arribar al descans (41-47). A la represa els artesencs van corregir aquests errors, van tancar bé el rebot i es van mostrar més intensos en la defensa de l'1x1. A aquests aspectes hi van afegir un joc fluid en atac i ple d'encert, que els va permetre trencar el partit: 60-73.

En el darrer quart La Llosa Artés es va dedicar a mantenir el seu avantatge i a controlar el ritme del partit per certificar una primera victòria que no es podia escapar. Els locals van intentar capgirar el resultat amb una defensa zonal, que va fer aigües quan Sensat va agafar el seu fusell i els va clavar tres triples consecutius.