CH SANT ESTEVE/SANT MARTÍ

?CH SANT ESTEVE. Madico, Ian Soto, Luis Macarro (4), Carles Cabello, Jaume Sesplugues (1), Jacobo Gracia (4), Guillem Juncà, Marc Folch, Pol Vilaplana (3), Abel Navarro (5), Bernat Abadal (1), Roger Pujol (1), Cristian Serrano, Víctor Ridao, Albert Falguera i Oriol Lorente (4) ?SANT MARTÍ ADRIANENC. Hernàndez, Cañamero, Antonio López (1), Guerrero (5), Miquel Torres (4), Víctor Torres (3), Eguino (5), Romero (1), Martínez, Claros, Camats (2), Garcia, Llorens (6), Bosser (2) i Álvaro López (2). ?ÀRBITRES: Bohigas i Castañer.

Mal inici per als homes de Dani Ariño i Miquel Herrero a la Primera Estatal grup D. El conjunt del Baix Llobregat Nord va tenir al davant un dur rival, el Sant Martí Adrianenc, un dels clars favorits per acabar disputant la fase d'ascens a la divisió de plata.

Els jugadors locals, tot i la seva empenta, ja van començar amb un marcador advers 3-8 (minut 9), que va obligar l'entrenador local Dani Ariño a demanar temps mort. Els locals van intentar reaccionar i al minut 25 van apropar-se a quatre gols (10-14), però no van poder culminar la remuntada. El proper partit serà dissabte vinent a Sarrià de Ter.