La manresana Laia Díez (resideix al Serrat de Castellnou de Bages) s'ha endut la victòria a la Catalonia Ultra Cup, un circuit de cinc proves puntuables i que diumenge va viure la darrera estació amb la primera edició de l'Ultra Trail de Tarragona, amb un recorregut de 84 km i amb 2.000 metres de desnivell positiu.

Aquesta cursa tarragonina, que tancava la Catalonia Ultra Cup, es preveia ràpida i molt disputada. Laia Díez es presentava com a líder en categoria femenina i màxima favorita per al triomf final. Es va córrer amb altes temperatures i la corredora manresana va demostrar estar un esglaó al davant de les seves contrincants, en completar la prova en la primera plaça en 8 h 31', un temps que li va servir també per classificar-se en setena posició a la general conjunta de nois i noies. En l'apartat masculí, Juanjo Oliva va entrar el primer a meta. Els favorits van sortir molt ràpids i Juanjo Oliva i Albert Giné van arribar líders a Bràfim (43 km). La cursa es va decidir en el tram final. Juanjo Oliva es mantenia capdavanter i als seus perseguidors els costava mantenir el ritme.