"És el moment de plantejar-me el futur. Tinc una edat i en el món del futbol ja no puc anar amunt", diu Gerard Bordas, futbolista que ha decidit reforçar el CE Manresa a Primera Catalana. Fins a la temporada passada, Bordas era integrant de la plantilla del Girona a Segona Divisió, i en el seu llarg currículum com a jugador professional destaca la seva participació a Primera Divisió en el Vila-real, club en el qual també va tenir uns minuts en un partit de la la Lliga de Campions.

Un dels lligams amb el CE Manresa, a més a més de l'esportiu, és que el president del club, José Luis Correa, com ha fet amb altres jugadors i tècnics, li ha donat feina en una de les seves empreses de prototips de cotxe.

"La temporada passada no vaig tenir gaires minuts al Girona i del que jo volia,que era jugar a Segona Divisió, no m'ha sortit res aquest estiu. A més, ara ja busco una estabilitat familiar. Tot sumat m'ha fet decidir a agafar-me el futbol d'una altra manera, d'una forma més més amateur al costat de casa, i en aquest cas ajudant el CE Manresa, que és d'on vaig sortir. Tenia alguna oferta per sota de la Segona Divisió, però era lluny i econòmicament no em compensava de cap de les maneres", afirma un Gerard Bordas que pot debutar aquest proper diumenge al Congost, on el CE Manresa rebrà la visita de l'Andorra en la cinquena jornada de la competició de Primera Catalana.

Bordas té clar que el futbol professional ja ha quedat enrere: "la dedicació serà diferent, no seran tants dies d'entrenament, no hi haurà concentracions, etc". Abans de comprometre's definitivament amb el CE Manresa, el jugador ha participat en alguns entrenaments amb l'equip, a les ordres del tècnic Dani Andreu: "la veritat és que m'he trobat millor del que m'esperava, perquè feia molt temps que no m'entrenava. I el que és l'entitat ha millorat molt respecte a la meva primera etapa al club, ja fa uns quants anys. Esportivament, penso que el projecte és prou atractiu i, en el meu cas, el que cal fer és sumar. La temporada passada, l'equip del CE Manresa ja va estar a dalt, però va patinar al final".