En el que serà el seu sisè partit de la pretemporada, l'ICL Manresa es desplaça avui a Vielha per jugar un amistós enfront del Dominion Bilbao. El partit serà a les 20 hores i es retrobaran dos equips que ja es van enfrontar el 13 de setembre passat a Ses Salines (Eivissa), amb triomf del Bilbao per 83-76.

L'equip manresà, que va perdre la semifinal de la Lliga Catalana davant el Barça per 78-65, després de plantar-li cara i anar davant en el marcador, encara no ha vençut en cap dels partits disputats fins ara. El darrer serà el proper diu-menge, a Ponts (la Noguera), davant del Fiatc Joventut, a partir de les 12.30 hores. L'ICL Manresa i el Gipuzkoa (que ha jugat fins ara 3 partits) són els dos únics equips que encara no han guanyat. Pel que fa al Dominion Bilbao, s'ha imposat en 6 dels 5 partits que ha celebrat. L'única derrota va ser un contundent 54-85 amb el València Basket en el Torneig de Burgos.

D'altra banda, demà hi ha una jornada d'entrenament de portes obertes a l'afició al Nou Congost, el Fan Day. Serà des de les 18.15 h i hi haurà un sorteig entre els espectadors per participar, al final de la sessió, en alguns exercicis al costat dels jugadors. Dimarts que ve, a les 12, serà elMedia Day, en aquest cas dedicat a la premsa. El mateix dia, a Madrid, hi haurà la presentació oficial que es fa cada any de la lliga Endesa