El desè trofeu Isa Muro arriba avui a la seva darrera jornada amb la disputa de les respectives finals a les instal·lacions del Club Tennis Manresa. A partir de les 9-30 hores es disputaran les semifinals en la categoria de majors de 55 anys així com la fase final. S'espera que les finals de les tres categories en disputa (+35, +45 i + 55) es comencin a diputar a partir de les dotze del migdia.

La presència manresana a les finals serà destacada ja que en la categoria de majors de 35 anys la parella del CT Manresa formanda per Núria Roig i Carme Tos s'enfrontaran a les badalonines Carme Ferreras i Jaira Garcia en un duel on, en principi, les manresanes surten com a favorites.

En la categoria de majors de 45 anys, les cap de sèrie nº1, Ester Barranco i Núria Salvans (CT Manresa), van complir els pronòstics i disputaran la gran final contra la parella de CT Badalona formada per Beatriz Escribano i Carmen Estrada en un altre enfrontament on la parella de l'equip manresà parteix com a gran favorita per endur-se la victòria final tot i el bon nivell mostrat per les badalonines.

D'altra banda, en la categoria de majors de 55 anys es disputaran les semifinals i la final que sortirà de l'enfrontament de les parelles formades per Vajo-Mesa i Costa-Verdaguer per una banda i Royo-Arbués i Mena-Aguilar per una altra banda.