L'Igualada HC afrontava el desplaçament a la complicada pista del Voltregà amb la intenció de refermar les bones sensacions ofertes la setmana passada en l'estrena a l'OK lliga contra el Cerceda (4-1) però a l'hora de la veritat els de Ferran López van perdre per 1-0. Un gol del local Àlex Rodríguez en una acció afortunada al minut 19 de la segona meitat va donar el gol als osonencs. Tal i com mostra el resultat, el partit va ser més de porters que de davanters i és que tant Candi com Deitg van ser mostrar un gran nivell.

En un partit bastant anivellat, la primera meitat va ser dominada pel conjunt anoienc i va disposar d'un bon grapat d'ocasions de gol. El capità Ton Baliu va estavellar dos llançament al pal i també va errar un penal que va ser ben aturat pel porter osonenc. No només Candi va estar encertat en aquesta primera meitat sinó que també Elagi Deitg va fer aturades de prou mèrit. Durant aquesta primera meitat el ritme del partit va ser bastant alt, amb transicions ràpides per totes dues bandes i sense massa control del ritme del joc.

A la segona meitat el partit no va variar massa tot i que les anades i vingudes van ser més constants i aquest ritme de partit afavoria més als blanc-i-blaus. D'aquesta manera, al minut 44 Dani Rodríguez aprofitava una afortunada passada per darrera de la porteria per batre a Deitg i establir l'1-0 que ja acabaria sent decisiu.