Rodgers, de 42 anys, va arribar al Liverpool al juny de 2012 procedent del Swansea, i en les seves tres temporades a la banqueta 'red' no ha arribat a conquistar cap títol.

"Volem donar la gràcies a Brendan Rodgers per la seva important contribució al club i pel seu dur treball i compromís. Hem viscut grans moments amb Brendan i estem segurs que tindrà molts èxits en la seva carrera com a entrenador", ha assegurat el club mitjançant un comunicat.

"Tot i que ha estat un decisió complicada, creiem que és la més encertada per aconseguir resultats en el terreny de joc. Confiem que un canvi ara és la millor oportunitat per intentar aconseguir els objectius que ens vam marcar en el si d'aquest club", afegeix.

El cinc vegades campió d'Europa ha confirmat que ja ha "iniciat la recerca d'un nou entrenador", lloc per al qual ja sonen l'italià Carlo Ancelotti i l'alemany Jürgen Klopp, antics tècnics de Reial Madrid i Borussia Dortmund, respectivament.

El Liverpool ha empatat aquest diumenge a domicili enfront de l'Everton (2-2) i és desè a la Premier League, amb 12 punts, a sis del líder, el Manchester City, després de vuit jornades de lliga disputades.