El primer derbi intercomarcal al grup 4 de Segona Catalana, que va enfrontar ahir a Sallent el conjunt local i el Gironella, es va resoldre amb un gol que va arribar molt aviat a favor dels de Jordi Capellas, concretament materialitzat per Dani Garcia al minut 12.

El partit es va jugar amb un ritme molt alt. A la primera part, els sallentins va estar millor, amb més ocasions de gol, tot i que els de Jordi Pont 'Ponti' també va tenir les seves arribades a la porteria de Jacob. A la sortida d'un córner, la pilota va arribar als peus de Santamaria; aquest va cedir a Dani Garcia i amb un xut des de la frontal va aconseguir el que seria únic gol del partit a favor del Sallent (min 12).

A la represa, amb 1 a 0 en el marcador, el Gironella va pressionar més i en canvi, el Sallent, amb pocs recanvis a la banqueta, va perdre força. Tot i el domini visitant al mig del camp, que va propiciar alguna bona oportunitat, el Sallent, a la contra, també va tenir les seves possibilitats de sentenciar. Al final, però, ni uns ni altres van fer moure més el marcador.