El Physic CB Igualada va superar el Pardinyes de Lleida en un partit de marcat caire ofensiu on els locals van dominar des d'un bon inici. La solidesa en el joc interior i l'encert en la direcció del joc van donar molta tranquil·litat al conjunt anoienc.

Al tercer quart els locals van tenir una màxima diferència de 17 punts i semblava que el partit ja estava sentenciat però els lleidatans van prémer l'accelerador i van apropar-se a un perillós 76-70 a l'inici del darrer quart. Semblava que la victòria perillava però a partir d'aquell moment els anoiencs van jugar amb molta serenor, i un parell de triples i dues accions a sota cistella van acabar de trencar el partit. Al final també l'encert en el tir lliure va acabar determinant la victòria local.