Un equip que encara no coneixia la victòria com l'Andorra va ser capaç de sorprendre un Manresa renovat amb els fitxatges de Gerard Bordas i Enric Vallès, aquesta passada setmana. D'aquest forma, l'equip de Dani Andreu encaixava la segona derrota com a local en la present lliga (la primera davant l'Escala per 0 a 1).

Des del primer minut, els manresans van prendre la iniciativa davant un Andorra que prenia precaucions defensives. Al minut 9, però, un contracop visitant va sorprendre el Manresa. Riera, un jugador que va portar de corcoll el conjunt blanc-i-vermell, va fer una assistència a Arturo; aquest, va guanyar l'esquena del seu defensor i amb un xut creuat va superar el porter Yamandú (0-1).

Aquest gol va donar ales als andorrans que se sentien còmodes defensant l'avantatge, malgrat la forta pressió que exercien els manresans. Al minut 20, una centrada per l'esquerra de Vicente la va rematar massa alta Sergi Soler. El Manresa dominava però l'acumulació de defensors visitants no facilitava un atac fluid dels locals. Al minut 41, una falta lateral llançada per Sergi Soler va ser rematada amb el cap per German Pereira, però un defensor andorrà va impedir que entrés a porteria; el rebuig el va aprofitar Kevin per rematar amb el peu, i per dues vegades, la pilota va ser rebutjada per jugadors de l'Andorra.