El CH Puigcerdà va perdre un partit a la pista del FC Barcelona no per 4-3 no exempt de decisions polèmiques que van acabar afavorint al conjunt blau-grana. Els locals van començar el matx amb empenta i al primer quart Bauer avançava als blau-grana. Només començar el segon quart el jugador ceretà Novosad va establir l'empat però la reacció del Barça va ser gairebé immediata Pablo Muñoz marcava el 2-1. El partit era un anar i venir a totes dues porteries i abans d'arribar al final del segon quart Simko marcava el 2-2. El partit entrava al tram decisiu amb tot per decidir.

El FC Barcelona va sortir amb més empenta i Víctor Ros marcava el 3-2 i poc després altre cop el local Pavel Dvoretskyi gairebé sentenciava el partit marcant el 4-2 a favor del conjunt barcelonista. El Puigcerdà, però, no va rendir-se i Simko marcava el 4-3 definitiu qua només quedaven 31 segons per acabar el partit. Els visitants van prémer l'accelerador en busca d'un gol de l'empat que finalment no va arribar. Durant el partit, però, els visitants es van queixar bastant d'algunes decisions arbitrals com el tercer gol blaugrana que va arribar després d'una possible falta no xiulada a favor del conjunt local.