El Penya Esplugues Gironella va sumar la primera victòria de la temporada en derrotar al FSF Rioja per un ajustat resultat de 3-4. El partit, sobretot a la primera meitat, va ser un anar i venir constant. De fet al primer temps hi van haver cinc gols. El Penya Esplugues va començar amb molta força i Cèlia Catà i Berta Velasco, que va fer un partidàs, van situar el 0-2 al marcador. Dues errades seguides en el mateix minut van propiciar l'empat del Rioja al minut 10 tot i que dins del mateix minut Berta Velasco marcava el 2-3.

A la segona meitat el Gironella va fer un pas endavant amb la intenció de fer-se amb el domini del partit. L'esfèrica era seva davant d'un Rioja que, pel cansament, va tancar-se més en defensa intentant jugar al contracop i abusant, en algunes accions, del joc dur. Tot i això el partit no es trencava. Al minut 25 Laura Oliva aprofitava un llançament de falta per marcar el 3-4 final.

El partit entrava en els seus minuts decisius amb tot per decidir. El Penya Esplugues va saber jugar amb intel·ligència davant d'un Rioja que va pressionar més però que gairebé no va crear cap ocasió de gol. Al final les locals van arriscar jugant amb porter-jugador però no van crear perill mentre que els visitants van disposar de tres ocasions molt clares per marcar el cinquè gol.