La Salle Manresa va encaixar la primera derrota de la temporada en caure a la seva pista davant el Gavà, que es va endur la victòria per un resultat final de 67-72. A l'inici del duel els dos equips van jugar amb molta intensitat i encert en el llançament exterior, i hi va haver molta igualtat, tal com demostra el marcador al final dels deu primers minuts del partit (23-25). En el segon període els jugadors visitants van saber aprofitar els nombrosos tirs lliures de què van disposar per escapar-se en l'electrònic davant uns bagencs que no van anar mai al llançament d'un punt en tota una primera meitat que va finalitzar amb un resultat de 31-45.

A la segona part els homes dirigits per Joel Romeu no es van rendir en cap moment i van mostrar una lluita constant. Aquest fet els va permetre recuperar moltes pilotes i aconseguir un seguit de cistelles per remuntar i acabar el tercer quart amb només sis punts de desavantatge (54-60). En els darrers deu minuts del duel, els lasal·lians van seguir amb la seva escalada i van empatar el matx a 64. En el darrer minut els bagencs perdien de dos, i en el seu atac van provar un tir exterior que no va entrar per poc, i tot seguit els homes visitants van poder sentenciar el duel anotant quatre tirs lliures més. En la propera jornada, els manresans rebran el dilluns 12 a les 17 hores el CN Sabadell, en un partit que es jugarà al Nou Congost, ja que en acabat es farà la presentació d'equips del club.