El pilot de l'equip TMR-La Bruixa d'Or Lorenzo Petrarca va sumar dos punts en la cursa del Moto3 Junior World Championship que es va disputar al circuit de Navarra. L'italià es va passar gran part de la cursa en el grup que optava a l'onzena posició i al final va acabar 14è després de fer una volta ràpida d'1'47.6. Petrarca es va col·locar 11è a la sortida, però al llarg de les primeres voltes va tenir problemes d'adherència dels pneumàtics i va cedir un terreny que després ja no va poder recuperar del tot

Per la seva banda, Loris Cresson, l'altre pilot de l'equip bagenc, es va classificar en la 21a posició després de millorar els seus temps d'entrenaments i continuar sumant experiència amb la KTM de l'equip que dirigeix Lluís Juárez.

"Petrarca ha fet una bona cursa en conjunt", va valorar Juárez, propietari de l'equip, que va afegir que "la llàstima ha estat el problema de pneumàtics que ha tingut en l'inici, perquè després ha fet un ritme molt semblant al del grup de davant i estic segur que hauria pogut lluitar per entrar al grup dels deu primers". La penúltima cita del campionat es disputarà al circuit de Jerez el pròxim 1 de novembre.