Les instal·lacions de tir amb arc del castell de Montjuïc de Barcelona van acollir el Campionat de Catalunya Round 900 i el Campionat Català d'Arc adaptat, paral·lelament al memorial Jordi Adell. Hi van participar 118 arquers i cal destacar-ne les vuit medalles aconseguides pels representants del Tir Arc Olesa, amb doble títol per a Josep Lluís Amador.

En arc recorbat i en veterans, Josep Lluís Amador es va proclamar doble campió en categoria de veterans absoluta i en arc adaptat amb 778 punts. Entre els sèniors, Salvador Adrián va aconseguir el bronze amb 740 punts i Héctor Garcia va ser quart amb 765 punts, i va assolir el títol en arc adaptat. En categoria cadet, Bran Rodríguez es va situar en una destacada segona posició amb 740 punts.

En l'apartat de la base, campiones de Catalunya, Clara Soberbio entre les alevins, amb una disputada final en la qual va sumar 772 punts. Entre els esquirols, primer lloc per a l'olesana Leire Garcia amb 830 punts, que és la seva millor marca personal.

En arc compost sènior, Manel Souto va obtenir la medalla de plata amb 866 punts, només nou menys que l'arquer campió; i quart lloc de Jesús López amb 857 punts, que li van servir per ser campió en la modalitat d'arc adaptat.