Sant Vicenç de Castellet va celebrar la quinzena edició de la Festa de l'Esport, que va retre homenatge als millors esportistes del municipi durant la temporada 2014-2015. La sala de Cal Soler va ser l'escenari de la celebració, que va proclamar Alejandra Palomares millor esportista sènior i el Club Natació Castellet millor entitat. El guardó a l'entrenador més destacat va ser per al tècnic del Club Esportiu Futsal Vicentí, Redouan Drissi López. El premi al millor equip sènior va ser per al Club Bàsquet Castellet, mentre que en categoria infantil el reconeixement va ser compartit per l'equip aleví del Club Esportiu Futsal Vicentí, l'equip A del Club Escacs Castellet i l'equip prebenjamí del Club Hoquei Castellet.

Més distincions

El premi per al millor esportista veterà (+ 40 anys) fou per a Sara Codina, del Centre Excursionista Sant Vicenç de Castellet, el millor promesa (de 12 a 17 anys) va ser per a Yeray Sánchez, del Club Esportiu Futsal Vicentí, mentre que en la categoria infantil (menor de 12 anys) va guanyar Marta Muñoz, del Club Bàsquet Castellet.

Des de la regidoria d'Esports de l'Ajuntament de Sant Vicenç de Castellet també es van reconèixer l'equip sènior femení del Club Bàsquet Castellet de les temporades 92-93 i 93-94 que jugava a Primera B, Joan Segura Sánchez, del Club Pesca Olímpic Castellet, Fina Olmos i Rubèn Gallardo, del CAP Sant Vicenç, i Neus Montoliu, del Gimnàs Municipal.