Després de la victòria aconseguida a Esplugues, el Manresa FS repeteix fora de casa en la cinquena jornada de la lliga de Segona Divisió B. En aquesta ocasió, els manresans s'enfrontaran per primer cop en competició oficial a l'històric Playas CD Castelló. Abans, la temporada 1998-99, el Manresa FS s'havia enfrontat al Playas Castelló B, a 1a Nacional A.

Sobre el paper, el Manresa FS tindrà un partit complicat al pavelló Ciutat de Castelló (17 h), on el conjunt local no coneix la derrota després de golejar La Unión i l'Esplugues; en canvi, en les sortides, els castellonencs han perdut en les dues ocasions per la mínima. El tècnic dels manresans, Jordi Rozas, té tota la plantilla.

Com a molts altres clubs, l'economia va deixar el Playas Castelló lluny de l'elit fa uns anys. Els problemes econòmics van portar el club a Tercera, i van haver de canviar la denominació de l'entitat per evitar mals majors i es van fusionar amb el CD Castelló. El Playas Castelló té en el seu palmarès tres títols de Copa d'Europa, dues lligues i una Supercopa d'Espanya. El seu actual entrenador és Manuel Collado, Manolín, reconegut exjugador, entre altres, del Cartagena i del mateix Playas.

L'Esparreguera, un dels equips revelació en l'arrancada de la competició, rebrà aquesta tarda el Barceloneta Futsal (18 h); i el Sala 5 Martorell, que també ha tingut un bon inici, es desplaça a casa del potent Castelldefels (18 h).

Presentació del Vilatorrada

El Futsal Vilatorrada, enguany amb equips base (benjamí, aleví, cadet i juvenil) i dos sèniors, farà avui la presentació de les diferents formacions al pavelló de Sant Joan a les 15.30 h.