Tant el Manresa com l'Avià tenen aquesta tarda el seu compromís corresponent a la sisena jornada al grup 1 de Primera Catalana.

Els manresans juguen a Santa Coloma de Farners (16 h) amb l'única baixa del lesionat Sua. L'equip blanc-i-vermell arriba al compromís amb el Farners després de la inesperada ensopegada amb l'Andorra, diumenge al Congost (0-2). L'entrenador Dani Andreu, després de les incorporacions de Gerard Bordas i Enric Vallès, considera que "ara no tenim cap excusa. La nostra obligació és sortir a guanyar cada partit i després ja veurem què passa". Sobre Bordas, Andreu ha dit que "està agafant el ritme i és clar que ha de ser una peça molt important per a nosaltres, per la seva qualitat i també per la seva experiència".

El Farners és un equip que de moment s'ha mostrat força irregular, amb dos partits perduts, dos d'empatats i només un de guanyat. Tot i això, Dani Andreu té clar que "serà un duel complicat per a nosaltres. El Farners ha perdut jugadors, és cert, però s'ha reforçat amb altres bons futbolistes, i en el seu camp sempre és complicat guanyar-hi".

L'Avià, per la seva part, rep a casa el Vilassar. Els berguedans, que són quarts a la classificació amb el partit pendent amb el Manresa (dimarts, 21 h amb 1 a 0 al marcador), tenen les baixes de Valls, sancionat, i Torres i Sergi, lesionats. El tècnic, Oliver Ballabriga, ha manifestat que "estem en una bona dinàmica i mirarem de conservar-la a casa davant el Vilassar, que no serà un equip fàcil de batre". Ballabriga té clar que dimarts, quan es jugarà la continuació amb el Manresa, "no serà un partit de futbol, serà una altra cosa perquè només es jugaran setze minuts. Sigui com sigui, no hi pensem encara, primer hem de rebre el Vilassar". Respecte al fet que l'Avià encaixa força gols fins ara, Ballabriga explica que "potser sí que ens en fan massa de gols, però també en fem molts. Estem contents amb el nostre joc defensiu. La nostra manera de jugar és arriscada".