El davanter del Barcelona Neymar da Silva ha expressat el seu desig de "seguir fent història" al conjunt blaugrana, amb el que vol "guanyar més títols", segons ha assegurat en una entrevista als mitjans oficials del club.

Amb tan sols 23 anys, Neymar s'ha convertit en un dels puntals del Barça, amb el ja ha disputat un centenar de partits. "La meva adaptació a l'equip ha estat molt fàcil. Tot ha ajudat: el club, els companys, la ciutat, la família ...", destaca l'internacional brasiler.

Des que va fitxar pel conjunt que dirigeix ??Luis Enrique Martínez fa tres temporades, Neymar s'ha catapultat com un dels davanters més valorats del món. "He canviat el meu joc i la meva vida, tot per a millor", reconeix.

Després d'una "primera temporada difícil per les lesions i la Lliga perduda en l'últim partit", recorda Neymar, va arribar un gran segon any: "Vam fer una gran temporada guanyant el triplet i aquesta tercera és més difícil. Hem de fer més que fins ara per superar els rivals ".

Malgrat tot, l'astre brasiler creu que l'equip segueix tenint "nivell per tornar a guanyar la Champions" -cosa que no ha fet ningú de manera consecutiva- i confessa que la seva relació amb Messi i Suárez "és d'amistat". "Crec que hem sorprès. La gent deia que no tindríem bona relació, però jo sabia que no seria així", ha comentat Neymar.