En la que era la segona jornada de la temporada, el Vòlei 6 Manresa va tenir partits dels dos sèniors de categoria femenina (A i B) i l'equip B pel que fa a la masculina. Quant a les dones, es van encaixar dues derrotes i els nois van aconseguir sumar l'única victòria.

El sènior A femení jugava com a local i va perdre per 2-3 enfront del Sant Just al tie-break després de jugar un matx molt disputat. En la mànega definitiva es va cedir per 5-15 i en els quatre precedents els guarismes van ser de 25-15, 16-25, 25-21 i 25-27. El quart set se'ls va escapar a les manresanes quan ja el tenien coll avall i els va afectar molt moralment. Quant al conjunt B femení va ser derrotat per 3-0 a la pista de l'AE Carles Vallbona, on els tres parcials van ser de 25-21, 25-23 i 25-16. El seu gran esforç no es va reflectir en la pista en perdre els punts decisius. Aquest cap de setmana reben en la seva pista de l'Ateneu les Bases el Sant Quirze.

Finalment, el B masculí sí que va poder celebrar una victòria, que va ser per 1-3 davant el Llars Mundet. amb uns parcials de 16-25, 19-25, 25-21i 21-25. Els manresans van aconseguir la victòria fora de casa en el primer partit de visitants. Els dos sets inicials no van ser un gran problema per als nois del segon equip del Vòlei 6, en el tercer no van mantenir el ritme i en el quart, però, van sentenciar.