La nova junta del CT Manresa ha apostat per la renovació de la seva escola, amb més de 40 anys d'experiència, amb nous monitors, ampliant el ventall d'horaris, millorant la preparació física dels tennistes i avançant l'edat d'iniciació. Una de les apostes és la incorporació de la tennista professional María José Martínez. Nascuda a Yecla, i ara resident a Navarcles, té un ampli palmarès internacional. Destaca la dinovena posició en el rànquing individual WTA el 2010 i el quart lloc en dobles, amb Núria Llagostera. Martínez, encara en actiu en dobles, aspira a ser olímpica a Rio.

Passar a la docència és per a Martínez "un estímul entrenar ara nens, però també qualsevol persona que vulgui iniciar-se o millorar el seu tennis. Tots ells es podran veure enriquits pel meu bagatge pel tennis professional. La tècnica és important saber-la, però són els coneixements i l'experiència que un pot transmetre directament el tret diferencial".

El responsable de l'escola de tennis del CT Manresa, Francesc Seguí, ha comentat que "el fet de comptar amb la professionalitat de María José Martínez suposa una motivació extra per als joves tennistes i una oportunitat única per a tots aquells que vulguin iniciar-se al tennis". El president del CT Manresa, Anjo Valentí, apunta que "vam valorar el seu oferiment i pensem que és una bona oportunitat que el club no pot deixar escapar".