El Nàstic de Tarragona va aconseguir empatar al camp de la Ponferradina (2-2) un partit en què va anar dues vegades darrere en el marcador. Un gol d'Álex López, nou minuts abans del final, va propiciar que l'equip de Vicente Moreno aconseguís no sortir sense cap recompensa del Toralín.

En un quart d'hora final ple d'emocions, Xisco va igualar al minut 77 el gol inicial marcat per Yuri, de penal. Dos minuts més tard, Basha va fer el 2-1 abans que Álex López fes el gol que seria definitiu.

Derrota del líder

La sorpresa d'ahir va ser la clara derrota del primer classificat, l'Osasuna, al camp de l'Alabès (3-0). A més, Bilbao Ath., 0- Numància, 0; Elx, 1- Mirandés, 4 i Tenerife, 0-Leganés, 0. Avui juguen els altres dos equips catalans. A les cinc, el Llagostera visita el Mallorca i a les 19.15 h., Girona-Almeria.