El tennista balear Rafael Nadal jugarà aquest migdia la gran final de l'obert de la Xina, i ho farà davant el número u del món, el serbi Novak Djokovic. En categoria femenina, Garbiñe Muguruza també disputarà el duel pel títol davant la suïssa Timea Bacsinszky.

Nadal va obrir la jornada del torneig asiàtic amb un treballat triomf davant l'italià Fabio Fognini, que ja havia guanyat el balear tres cops en aquesta temporada i començava a ser la seva bèstia negra. Però aquesta vegada Nadal es va mostrar molt serè i va demostrar solvència i orgull per acabar guanyant el duel en només dos sets (7-5 i 6-3). En l'altra semifinal la millor raqueta del circuit, el serbi Novak Djokovic, segueix intractable. L'última víctima va ser l'alacantí David Ferrer, que només va poder aguantar els primers minuts de cada set i va acabar perdent per un clar 6-2 i 6-3. Nadal i Djokovic s'enfrontaran per 23a vegada en una gran final, i el balanç és favorable al balcànic per 12-10. A més, el número u del món es troba en un dels seus tornejos preferits, ja que hi ha guanyat 28 partits i 25 sets consecutius.

Pel que fa a la categoria femenina, la hispano-veneçolana Garbiñe Muguruza va demostrar que segueix en forma i va remuntar un set en contra davant la polonesa Agnieszka Radwanska, a la qual va acabar superant per 4-6, 6-3 i 6-4. A la gran final de Pequín es trobarà la suïssa Timea Bacsinszky, que també va perdre el primer parcial davant la sèrbia Ana Ivanovic, però va acabar capgirant el duel per imposar-se per 5-7, 6-4 i 6-1. Amb aquest triomf, Bacsinszky aconseguirà una plaça entre les deu millors tennistes de la WTA.