Aquest portuguès és un habitual del circuit Spartan i un dels millors competidors. Als 33 anys va guanyar la Beast Elite, la prova més dura de la Reebok Spartan Race, amb un temps de 2:16.22. Combina la seva afició per aquestes curses amb obstacles amb la seva feina en una unitat especial de la policia de Lisboa. Ha participat en d'altres curses de la Spartan arreu de l'Estat, fet que li permet defensar-se en un castellà correcte.

Com ha anat la prova?

Ha estat molt dura, amb moltes pujades, aigua, foc... però és molt bonica i això s'agraeix.

Ha vingut expressament des de Lisboa per participar a la Spartan Race?

Sí! Vaig arribar ahir [divendres] i demà marxo. Només he vingut per córrer aquesta prova, així que estic molt satisfet per haver aconseguit la victòria.

Des de Portugal fins a les Comes, què té aquesta prova que enganxi tant?

No ho sé explicar amb paraules. És una prova de superació personal, que et porta al límit i t'ajuda a explorar fins on pots arribar. I jo ho adoro.

Com es prepara?

Sobretot em preparo corrent, faig trail running. També ho combino amb el crossfit i també entrenant-me amb obstacles, però sobretot amb trail running, és el més important.

I s'entrena cada dia?

Sí, dues vegades cada dia. En total faig uns 14-15 entrenaments la setmana.

L'alimentació també és important?

Has d'anar amb compte amb segons quines coses, però no és gaire important.

Què en pensa, la seva família?

Em donen suport en tot moment, i sempre estan al meu costat. Sóc afortunat.

I a la feina?

La veritat és que tinc molta sort perquè hem donen moltes facilitats per entrenar-me, i a la vegada tot aquest exercici físic també em serveix per a la meva feina.