La Spartan Race de les Comes atrapa milers de guerrers

La finca surienca és l'escenari de la prova d'obstacles més coneguda del món, amb participants d'arreu d'Europa

11.10.2015 | 07:42
La Spartan Race de les Comes atrapa milers de guerrers

LA CURSA MÉS DURA La Reebok Spartan Race va començar ahir a les Comes amb la prova més dura i emblemàtica, la Beast, amb un recorregut de 20 quilòmetres i 25 obstacles. Més de 6.000 persones van participar en les diferents curses, que continuen avui, amb l'objectiu de superar els seus propis límits. Força, resistència, habilitat i velocitat, tot combinat per fer front a un repte pensat per als més valents. Els espartans.

"Transmet una adrenalina que, un cop fas una prova, t'hi enganxes". Aquesta frase de Ninfa Estela no fa referència a una droga, sinó a la sensació que experimenta qui participa en una prova de la Ree-bok Spartan Race, que ahir es va començar a celebrar a les Comes. Va ser la primera jornada d'un esdeveniment que finalitza avui, i que ha congregat més de 6.000 esportistes en un recinte ideal, amb espai per situar el circuit de 20 quilòmetres amb més de 25 obstacles que han de superar els valents que s'atreveixen amb la Beast, la cursa més emblemàtica i dura de la Spartan.

Milers d'espartans que, amb els crits "d'aro! aro! aro!" -que es va popularitzar amb la pel·lícula 300-, es van posar a prova i van buscar els seus límits en un ambient festiu, acompanyats per centenars d'aficionats que s'hi van apropar per gaudir de l'espectacle. I és que, visualment, impressiona. Travessar un passadís ple de fang, arrossegat per terra per no topar amb el filat; pujar parets amb forats o per on baixa aigua; arrossegar pesos de tot tipus; superar un mur de brases; tirar una llança a una diana, fer sèries de flexions i abdominals; o pujar per una corda. Tot això sense deixar de córrer. I és que els 25 obstacles es troben en un circuit de muntanya de 20 km. Els participants arriben a la meta final plens de fang i terra, exhausts i gairebé sense veu. Destrossats físicament després de posar el seu cos al límit, però amb una mirada de satisfacció després d'haver-se superat a si mateixos. De marcar un nou límit.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook

Buscador de deportes

Enllaços recomanats: Premis cinema