Un parcial de 0-16 rebut a l'inici del darrer quart va condemnar el CB Navàs contra l'Sfèric de Terrassa en un partit que fins al moment havia estat bastant anivellat però amb cert control per part de l'equip bagenc. Els locals van patir un col·lapse total en atac i no van saber reaccionar. Aquest nerviosisme en atac també va afectar al joc defensiu i va fer que l'equip cometés moltes errades, especialment en el rebot, fet que va ser ben aprofitat pel conjunt egarenc per deixar el partit gairebé vist per sentència.

Fins al moment el partit havia estat bastant anivellat, amb alternatives i moments de bon joc per part de totes dues bandes, però sobretot per un equip navassenc que es mostrava sòlid. La direcció de Tàpies i els punts de Riera donaven una mínima avantatge al final del segon quart (33-32). Les tornes es van mantenir durant el tercer quart amb curtes rendes per part dels dos equips. L'Sfèric, ben liderat per Vilavella (disset punts al final del matx) no va despenjar-se mai del partit.

L'inici del darrer quart va ser nefast per al Navàs, que a partir del minut 2 va patir una greu crisi ofensiva encaixant un considerable parcial de 0-16 que deixava el partit vist per sentència. L'equip, però, no va rendir-se i va intentar reaccionar però ja era massa tarda i l'Sfèric terrassenc ja s'havia fet amb el comandament del partit i ja no el va deixar fins al final. El joc sòlid dels visitants van ser determinant al final.