El CH Puigcerdà no va estar al seu millor nivell a la pista del Jaca i va caure per un clar 6-3. Després d'un primer quart on tots dos equips van jugar amb bastants precaucions defensives (0-0 al descans), Felipe Corbo i Frederik Di Sei situaven un clar 2-0 a favor dels aragonesos als cinc minuts. Al minut 9 el visitant Zdenek Novosad retallava les diferències però poc abans del final del tercer quart Desi Pérez establia el 3-1 amb el que es va arribar al final del tercer quart i que complicava molt les coses per als ceretans.

Al darrer quart les coses no van començar massa bé per als catalans ja que al minut Vicent Montreuil marcava el 4-1 que gairebé deixava el partit sentenciat. La superioritat aragonesa era palesa i res feia preveure que el Puigcerdà pogués capgirar el resultat. Tot i això altre cop Novosad retallava les diferències per als visitants situant el 4-2 al minut 6 però gairebé tot seguit el local Di Sei marcava el cinquè gol. La remuntada ja gairebé era impossible tot i que al minut 8.17 Salvador Barnola establia el 5-3 però les opcions ceretanes van durar molt poc ja que només quatre segons després del gol català, el jugador del Jaca Gastón González marcava el 6-3 definitiu i deixava el partit totalment sentenciat.