Un tercer quart dominat a pler per un Castelldefels que va establir un parcial de 17-26 va ser clau per entendre la derrota igualadina contra el Castelldefels. El partit va començar sent bastant anivellat, amb un equip local bastant posat en atac, amb l'anotació de quatre triples als primers deu minuts.

Tot i això l'equip va mostrar-se tou en defensa i això feia que l'equip visitant anotés amb certa facilitat. El resultat al final del primer quart era de 23-20.

Al segon quart un BBA Castelldefels molt posat en atac retallava distàncies i amb una forta defensa i contraatacs fàcils creava bones accions per anotar. Així el resultat al descans era de 38-41. La segona meitat no començava amb bon peu per als locals, que tenien una preocupant manca d'anotació. Així un parcial de 17-26 deixava un preocupant 55-67 a l'inici del darrer quart que seria decisiu. Al final els locals van millorar un xic però no van poder reaccionar.