Pedro Martínez va aconseguir ahir amb el València la seva segona victòria consecutiva davant el Reial Madrid, després de la que va aconseguir en la darrera jornada de la temporada passada com a entrenador del Bàsquet Manresa. Els madrilenys han perdut els seus dos últims partits de lliga contr el tècnic barceloní, ahir ajudat pel santpedorenc Rafa Martínez.

El Madrid va evidenciar la seva falta de frescor i va arrencar el curs amb una derrota a casa davant d'un València més entonat en el qual van destacar Justin Hamilton i Bojan Dubljevic, amb 26 i 21 punts respectivament. Els blancs van començar millor el partit i van agafar els primers avantatges importants (18-9), però els valencians van capgirar el resultat abans del descans amb un contundent parcial de 5-17, gràcies a l'encert des del triple (37-45).

Els blancs van reaccionar a la represa i amb un parcial de 14-2 es van tornar a situar per davant (62-60). En els instants decisius, els valencians van aconseguir un parcial de 0-10 de la mà de Hamilton i Martínez que els va permetre agafar un marge que van saber mantenir fins el final, donant la sorpresa al feu del Madrid.