CATALANA OCCIDENT/SANT CUGAT

?CATALANA OCCIDENT MANRESA. Morera 4, Vives 17, Ramon 7, Font 11, Garcia 10 -cinc inicial- Rodríguez, Pons 8, M. Aliaga 7, Company, E. Aliaga ?SANT CUGAT. Barquets, Martínez, Raventós, Centelles, Peiró -cinc inicial- Jareño, Candela, López, Riera, Prior, G. Garcia, N. Garcia ?ÀRBITRES: Areste i Piñol ?pARCIALS: 64-68

El Catalana Occident Manresa cadet no va poder obtenir la victòria a la seva pista davant el Sant Cugat, un conjunt que no havia guanyat cap partit en les primeres quatre jornades però que es va imposar per 64-68.

En els primers deu minuts els jugadors visitants van estar molt encertats en el llançament i van dominar per complet el rebot davant uns manresans molt fluixos en defensa. Aquesta situació va fer que s'arribés al final del quart inicial amb un marcador de 15-21. En el segon període el conjunt bagenc va millorar, va anotar els molts tirs lliures de què va disposar i va començar a entrar en el partit. D'aquesta manera va aconseguir arribar a la mitja part de l'enfrontament amb només un punt de desavantatge (36-37).

A la segona meitat del matx l'equip local va treure tot el seu talent i va agafar 11 punts de marge de seguida. Però tot seguit el Sant Cugat va reaccionar i va clavar un parcial de 0-12 per empatar el partit a 54 al final del tercer quart. En els darrers deu minuts hi va haver molta igualtat entre les dues formacions fins que el conjunt visitant va poder agafar un avantatge curt que li va servir per endur-se la primera victòria de la temporada. En la propera jornada, el Catalana Occident júnior visitarà la complicada pista del Barça, que és el líder invicte del grup 1 de Preferent. El duel es posarà en marxa el proper diumenge a partir d'un quart d'una del migdia.