Bernat Jaume va sumar un nou títol al seu palmarès després de proclamar-se campió del PSA Costa Brava que es va celebrar a Lloret de Mar. El jove anoienc, de 19 anys, va fer un campionat del tot impecable i va guanyar tots els partits que va disputar per un 3-0. A quarts de final es va desfer de l'internacional suec Carl Remle, i a les semifinals feia altra vegada el mateix davant Dani Pascual, del Natació Barcelona.

En la gran final del torneig es va enfrontar a Xavi Blasco, de Blanes, a qui va derrotar per 3-0. Amb aquest triomf Jaume va esgarrapar uns punts molt importants en el seu objectiu de pujar posicions en el ràquing mundial PSA (Professional Squash Association). Abans d'aquest torneig, l'igualadí ocupava la posició 190. En el seu anterior torneig puntuable per al rànquing, el XVI Trofeu Internacional Ciutat de Barcelona 2015 celebrat al setembre, Jaume va caure en primera ronda davant de Parker.

Amb aquest triomf en el PSA Costa Brava, Jaume va demostrar que es troba en un gran moment, sobretot pel fet que no va cedir ni un sol joc en tot el torneig. El jugador de l'Squash Igualada va partir com un dels favorits al triomf final junt amb Edmon López, però aquest es va retirar a primera ronda per problemes físics i Jaume va quedar com el favorit principal.

Rivero cau a quarts de final

Paral·lelament al PSA Costa Brava, es va celebrar una nova prova del circuit català de 3a categoria, amb una presència del també igualadí Sergio Rivero. El jugador anoienc va començar molt bé el torneig, superar les dues primeres rondes, però a quarts de final va cedir amb Leandro Skufka per 3-0. Skufka es va acabar proclamant guanyador del torneig amb autoritat.