El Club de Ball Esportiu Swing de Manresa va tenir molt bona actuació als campionats catalans que es van fer a la població de Santa Maria de Palautordera. Fins tres vegades, les parelles que van representar el Swing van aconseguir el títol en les seves modalitats, i cal afegir-hi quatre podis i unes quantes posicions de finalistes.

La nova temporada s'ha posat en marxa de la millor manera i els entrenadors, Jesús Rubio i Isabel Pérez, es van mostrar satisfets dels resultats aconseguits.

En la modalitat de llatins en van ser dos, els títols aconseguits pel club manresà. En sènior IV, triomf per a José Luis Pomarol i Anna Dachs. En juvenil, una victòria per a uns ballarins molt joves com Jesús Rubio i i Idaira Gualda. A més, fins a semifinals va arribar una altra de les parelles, la formada per Arnau Roncal i Anaïs Roy.

En júnior llatins es va assolir un altre podi amb el tercer lloc per a Robert Mihail i Lídia Vidal. Just darrere seu, en quarta posició, es van situar Òscar Sorroche i la Coral Anguera. En youth llatins, la sisena posició absoluta era d'Erik Hernández i Sara Romero. Dins el grup de sènior llatins, els quarts, Jan Boixader i Rosanna Campobadal i cinquens, Erik Galeano i Neus Morales.