Dins el marc de la Fira Esport i Natura, Igualada va inaugurar la temporada de ciclocròs acollint la primera prova de Copa Catalana. Hi va haver la participació rècord de 220 corredors, 45 dels quals en la categoria de promoció.

En la categoria d'elit, victòries per a dos representants del Tomàs Bellès, Gerard Álvarez i Magda Duran. El seu company d'equip Pau Egeda es va imposar en la categoria màster. En elit, els altres corredors de casa classificats van ser Agustí Roc (5è), David Pons (8è), Jordi Perarnau (22è) i, al lloc 25è, Boris Sigler. En màster-30, va lluir la segona posició assolida en la prova per Josep Chavarria, més David Puig (5è) i Àngel Soler (6è). En veterà-40, Jordi Altimiras era el 10è i altres destacats van ser Toni Fabrés (11è), Xavier Alsina (12è) i Toni Massana (13è). En veterans 50, 2n José Martín i Carles Gasulla, 7è. En V-60, 3r Joan Carbonés. En elit femenina, quarta Elisabet Boix. I en fèmines júniors, segona posició per a Júlia Pujol.