Estrena complicada del liderat per a l'Avià, al grup 1 de Primera Catalana. Els berguedans, capdavanters des de dimarts a la nit, després d'empatar amb el Manresa en la continuació del derbi intercomarcal (1-1), visiten demà (16 h) un equip que també persegueix la primera plaça, el Vic. Els osonencs són tercers, a només dos punts dels berguedans (13 punts). El tècnic de l'Avià, Oliver Ballabriga, admet que "és un partit a priori complicat. El Vic també ha començat bé i té la motivació afegida que ens pot avançar. Ara bé, nosaltres també sabem el que ens juguem i sense cap pressió mirarem d'aconseguir un bon resultat". L'Avià té la baixa del lateral Torres.

El Manresa, que ha recuperat la confiança després de vèncer dissabte al camp del Farners i d'empatar dimarts a Avià, té demà (12 h) la visita de l'Abadessenc, un dels equips de la part baixa de la classificació, amb només quatre punts; els manresans són novens amb deu punts. El seu entrenador, Dani Andreu, ha comentat que "sabem que a casa ens costa molt guanyar. Per això hem de rebre amb humilitat l'Abadessenc. El rival el farem bo o dolent nosaltres. Ara mateix, amb l'equip que tenim no podem anar amb mitges tintes i és clar que som favorits en tots els partits, però una altra cosa és demostrar-ho al terreny de joc". El Manresa té la baixa de German i els dubtes d'Enric Vallès i Sua.

L'Igualada, amb el Vista Alegre

Un punt separa l'Igualada i el seu rival de demà a la setena jornada en el grup 2 de Primera Catalana a les Comes (17 h). Els igualadins són desens amb vuit punts, i en tenen un més que el Vista Alegre de Castelldefels, que és tretzè. Per al tècnic de l'Igualada, Edu Berrocal, "ells vindran a contrarestar a la contra el nostre treball ofensiu. Són un equip amb molt ofici, que juga molt intens i amb un entrenador molt detallista, sobretot en els aspectes defensius". L'Igualada està fent un bon futbol, però no el tradueix en uns resultats més satisfactoris. Segons Berrocal, "el nostre joc és prou bo i en els dos partits que hem perdut, a Terrassa i a Jesús Maria, vam fer mèrits per puntuar". Per jugar contra el Vista Alegre, Edu Berrocal té la baixa del lesionat Iñaki.