Millorar l'efectivitat davant la porteria del rival és l'objectiu clar de l'equip de l'Igualada HC per al matx d'aquest vespre a la pista del Lloret (20.30 h). Els anoiencs vénen d'encaixar una derrota que va ser molt dolorosa a les Comes (1-4 amb el Vilafranca) i ara volen oferir una versió molt diferent. En la classificació, l'IHC té 3 punts al caseller (1 victòria, 2 derrotes), amb un partit menys. Pel que fa al Lloret, ha tingut un bon inici i els de la Selva acumulen 7 punts fins ara, amb una sola derrota.

El tècnic Ferran López va acabar satisfet de l'entrenament d'aquest darrer dijous, que va ser complet, ja que fins i tot hi va haver sessió de vídeo per estudiar el rival i treball a pista per preparar a fons els contraatacs i les finalitzacions. La sessió va acabar amb partits 4x4.

La plantilla anoienca és del tot conscient que davant de porteria no es pot perdonar tant; l'equip ha generat moltes ocasions de gol, les quals encara no s'aprofiten prou. Per tant, els arlequinats estan molt concentrats a ser més verticals i efectius a Lloret. A més, l'equip va estar assajant els llançaments de les faltes directes i els penals quan es va acabar l'entrenament. Entra en la convocatòria Tety Vives; els dos àrbitres designats són Juan José Melero i Gerard Gorina.