El manacorí Rafa Nadal continua la seva bona progressió de les darreres setmanes i ahir va entrar a les semifinals del Masters 1.000 de Xangai després d'apallissar el suís Stanislas Wawrinka per un concloent 6-2 i 6-1. Avui jugarà la penúltima ronda, contra el francès Jo-Wilfried Tsonga, que va patir més per derrotar el sud-africà Kevin Anderson per 7-6, 5-7 i 6-4.

Després d'un duel que no va tenir color, Nadal va preferir ser prudent. Segons ell, "vaig millorant dia a dia, tot i que a poc a poc, i estic en una línia ascendent. Per a mi és molt positiu haver arribat a la final de Pequín la setmana passada i ara ser a semifinals. Amb aquests punts vaig sumant per ser a la Copa Masters de Londres. Nadal va parlar d'"un gran primer set" i d'un segon enganyós, ja que "Wawrinka ha tingut una baixada de rendiment que segurament és deguda al fet que som a final de temporada.

L'altra semifinal la jugaran avui Novak Djokovic, que va derrotar Bernard Tomic per 7-6 i 6-1, i Andy Murray, que no va tenir problemes per vèncer Tomas Berdych per un clar 6-1 i 6-3.