El Manchester City es va saber sobreposar a les baixes de David Silva i Sergio Kun Agüero i no va tenir pietat del modest Bournemouth, al qual va golejar per 5-1 gràcies a la inspiració de Raheem Sterling, que va fer un hat-trick, i Wilfried Bony, que va anotar les altres dues dianes. D'aquesta manera, els citizens segueixen, una jornada més, líders de la Premier amb dos punts de marge sobre el segon, l'Arsenal, que va vèncer el Watford a domicili per un resultat de 0-3, amb dianes de l'exblaugrana Alexis Sánchez, Olivier Giroud i Aaron Ramsey.

L'altre equip de Manchester, el United, és el tercer gràcies al seu triomf al complicat camp de l'Everton per 0-3. Mogran Schneiderlin, Ander Herrera i Wayne Rooney van ser els autors dels tres gols dels diables vermells.

Només els dos conjunts de Manchester i l'Arsenal superen fins ara a la revelació del campionat, un West Ham que és quart a quatre punts del líder i que ahir es va imposar per 1-3 al camp del Crystal Palace. Per la seva banda, Mourinho i el Chelsea agafen aire en vèncer l'Aston Villa per 2-0. Diego Costa va fer el primer i va provocar el segon, obra de Hutton en pròpia porteria.

Un altre equip de Londres, el Tottenham, va empatar a zero davant un Liverpool en el qual va debutar el tècnic Jürgen Klopp. En els altres dos partits de la jornada, Southampton i Leicester van empatar a dos i el West Brom va guanyar el Sunderland per 1-0.