El Penya Esplugues Gironella va trencar la seva ratxa de dues victòries consecutives amb una clara derrota per 5-2 a la pista de l'Esportiu Rubí, un equip ple d'ofici que és un dels equips revelació de la lliga i que ahir ho va demostrar contra les blanc-i-vermelles, un equip encara jove i inexpert. Amb un joc dur, moltes vegades fregant la legalitat, les vallesanes van sortir molt concentrades i al Penya Esplugues li va costar de trobar el seu ritme de partit.

Tot i això les primeres ocasions de gol van ser per a les visitants. Al minut 12 Helena Roig estavellava un fort xut al pal. Només dos minuts després Laura Oliva donava avantatge a les visitants amb una bona acció individual (0-1).

Ahir, però, no era el dia del Penya Esplugues i es que a pocs segons per arribar a la mitja part el Rubí va establir l'empat mitjançant Nona. Cal dir que l'1-1 amb el que es va arribar al descans era totalment just tenint en compte el que s'havia vist sobre el parquet.

A la segona meitat la intensitat de les vallesanes va augmentar uns quants nivells i això va acabar de treure de polleguera al Penya Esplugues. En només dos minuts (entre el 21 i el 22), el Rubí ja va avi sar de les seves intencions amb dues entrades bastant dures que els àrbitres van passar per alt. A més el Penya Esplugues va trobar-se amb una Nerea en estat de gràcia que va fer aturades realment espectaculars.

En ple desconcert visitant Nona marcava el 2-1 al minut 20 i pocs minuts després Alba establia el tercer gol local i deixava el matx molt complicat per les visitants. Tocava remar en contra i la situació no era la millor però s'ha de dir que l'equip mai va llançar la tovallola. El Penya Esplugues va començar a pressionar amb més ambició i al minut 38 Laura Oliva donava esperança marcant el seu segon gol de la tarda i establint el 3-2.

A partir de llavors els visitants van decidir de jugar amb portera- jugadora en busca de l'èpica però dues pèrdues de pilota van ser mortals ja que van significar els dos darrers gols del Rubí als darrers instants del matx. Després d'aquesta derrota el Penya Esplugues intentarà refer-se superant el potent Alcorcón FSF, un dels candidats al títol juntament amb Burela i Atlètic de Madrid.