L'Igualada HC es va desplaçar fins a la Selva per disputar la cinquena jornada de l'OK Lliga davant el CH Lloret. El conjunt anoienc va imposar-se per un clar 1 a 4 .

Els igualadins van manar en el partit i finalment van sumar els tres punts tan necessaris per calmar els ànims del vestuari arlequinat. El CH Lloret no ho va posar gens fàcil i van jugar a la defensiva i molt tancats. L'Igualada HC no van poder superar el mur que van aixecar els locals davant la porteria de Ferran Serra, i tot va quedar a mercè de penals i faltes directes.

El primer temps, dos penals, dels tres a favor de l'Igualada HC, és el que va donar avantatge als homes de Ferran Lòpez. El primer quan portaven 7 minuts de joc el va transformar Pol Galbas, que ahir va sortir de titular. El segon el va aconseguir Ton Baliu. El perillós Xavier Sulá va aconseguir un espectacular gol des de mitja pista pel Lloret, a punt de tancar el primer temps i anar al descans, al minut 24 (1-2).

L'Igualada HC va ser superior i va tenir el control de la confrontació però no hi havia manera de superar la defensa local. El tercer gol va arribar de falta directe que va transformar Ton Baliu al minut 35. Va fer la seva aportació Elagi Deitg en parar un penal del Lloret abans dels 10 minuts finals donant confiança als seus companys.

Moment de Ton Baliu

En el darrer tram del partit, va arribar el moment del capità Ton Baliu que va recuperar una pilota perduda i driblant a Xavier Sulé, en una acció individual, va aconseguir plantar-se davant la porteria de Ferran Serra i aconseguir el seu hat trick i el quart gol de l'Igualada HC al minut 42. Amb el 1 a 4 el Lloret va intensificar el joc i va aconseguir fer un parell de jugades molt bones dins l'àrea dels arlequinats però en veure que no recuperava distància en el marcador va acabar cedint davant d'un Igualada HC satisfet pel resultat.

Així mateix s'expressava en el seu anàlisi post-partit el tècnic dels igualadins Ferran Lòpez en afirmà que "hem contrarestat molt bé el perill del seu joc. De l'Igualada HC m'ha agradat el control del ritme del partit".

El proper duel serà dissabte a les Comes, per rebre el Calafell, on s'espera que l'Igualada HC pugui continuar sumant tres punts més.