El Gimnàstic de Tarragona va haver de patir molt per superar el cuer Bilbao Athletic per 2-1, mentre que el Girona només es va poder endur un punt del camp del Leganés gràcies a un gol de Jairo en el temps afegit.

El Nàstic no va tenir un partit fàcil, ja que els bascos, tot i ocupar l'últim lloc de la classificació, van lluitar molt i van fer un gran joc a Tarragona. L'inici de partit va ser vibrant, amb ocasions per als dos equips i un penal a favor pels visitants al minut 4, però el porter local Reina li va aturar la pena màxima a Guarrotxena i va impedir que els bascos s'avancessin. Qui sí que va marcar va ser Jordi Calavera, que va fer pujar l'1-0 al minut 30 gràcies a un golàs des de 25 metres. A l'inici de la segona meitat, Guarrotxena es va refer del penal errat i va empatar el duel. Tot seguit, els bascos es van fer amb el domini, però van ser els tarragonins els que van anotar gràcies a un gran xut de Jean Luc que va entrar per l'esquadra, fent d'aquesta manera el 2-1 definitiu.

Per la seva banda, el Girona va aconseguir salvar un punt en el temps afegit a Butarque, en un duel en el qual el Leganés es va avançar amb dianes de Mantovani al minut 21 i de Gabriel al 53. Però els gironins no es van rendir en cap moment i Jaime Mata va retallar distàncies quan faltaven onze minuts, i en el quart minut de l'afegit Jairo va fer l'empat a 2 definitiu. El tercer equip català de la categoria, el Llagostera, rebrà avui al Valladolid (17 hores).