L'atleta igualadina del Salomon Etixx Team Laura Orgué ha firmat un doblet mundial a la Limone Extrem, a Itàlia, en la darrera prova del calendari 2015 de les Skyrunning Wolrd Series. Ahir, Orgué es va imposar en la modalitat skyrace (mitja distància), una victòria que li ha servit per coronar-se campiona de la Copa del Món. Un títol que arribava 24 hores després que l'anoienca guanyés la Copa del Món en la disciplina del quilòmetre vertical, que ella domina si es té en compte que ja suma quatre títols mundials. En l'apartat masculí, el campió en skyrace ha estat l'italià Tadei Pivk, tot i que el triomf a la Limone Extreme va ser pel suís Remi Bonnet, oferint una de les sorpreses de la prova.

Orgué va completar el recorregut en 3h 19', temps que li ha donat el triomf en una exigent prova. La corredora d'Igualada, amb la primera plaça a la butxaca havia d'esperar que la nord-americana Megan Kimmel no aconseguís ni la segona ni la tercera plaça. Kimmel no va tenir el dia i Maite Maiora arribava segona i Oihana Kortazar (Salomon Etixx) firmava la tercera plaça, el que segellava el títol de campiona del món de Laura Orgué.

Satisfacció d'Orgué

"Estic molt contenta perquè al final s'ha confirmat la bona decisió de no córrer el quilòmetre vertical (ja tenia el títol a la butxaca) . He mantingut un bon ritme. He sortint pensant en que ho havia de donar tot, que era la darrera cursa i m'he trobat bé des de la primera pujada. El fet que hagin modificat el recorregut, m'obligava a donar el màxim en cada ascensió perquè no m'atrapessin en les baixades. En la darrera, Maite Maiora ho ha fet molt bé però he aconseguit arribar al davant amb un esprint final", explicava molt satisfet Orgué després de la carrera.