CITYLIFT UNIGIRONA/PETRO PINTÓ

?CITYLIFT UNIGIRONA. Ribó 10, Talasimon 29, Solé 10, Sala, Vilamitjana, Gregoris, Artigas 2, Ferreiro 7, Fàbrega 6, Arderiu, Coma 8, Prieto ?PETRO PINTÓ ASFE. Jorba 2, Colldeforn 9, Guix 6, Gener 10, Santesmases 9, Cunill, Ambròs 2, Puigbò 12, Ledesma 2, Orive 6 ?ÀRBITRES: Espelt i Mullor ?pARCIALS:15-16, 31-26, 51-46, 72-58

El Petro Pintó Asfe no es va poder endur la victòria de la complicada pista de l'Unigirona i va caure per un resultat final de 72-58. En els primers instants del duel les jugadores gironines van estar millor i van agafar una renda de fins a deu punts, però les fruitosenques van reaccionar i van acabar el primer quart per davant en el marcador (15-16). En el segon període les locals van tornar a capgirar el marcador i van arribar a la mitja part de l'enfrontament amb cinc punts de marge (31-26).

A la represa, les noies de Sant Fruitós de Bages van millorar en defensa i es van posar només dos punts per sota, però al principi del darrer quart van cometre errors defensius i les gironines van agafar una renda que les bagenques ja no van recuperar. En la propera jornada, les jugadores del Petro Pintó Asfe rebran la visita del Cerdanyola, en un duel que es posarà en marxa el proper diumenge a partir de les onze del matí.