SANT JOSEP/BÀSQUET OLOST

?FORMATGES BETAra bàsquet olost. Riera, Prat 4, López 5, Saliou 15, Carrillo -cinc inicial- Roqueta 21, Font 3, Franco, Pratdesaba 8, Brià 5 ?ÀRBITRES:Gallardo i Arias

El Formatges Betara Bàsquet Olost no es va poder endur la segona victòria de la temporada en caure per tres punts de diferència (64-61) a la complicada pista del Sant Josep de Badalona.

En els primers deu minuts del duel hi va haver molta igualtat entre les dues formacions, i cap de les dues aconseguia obrir un forat important. En el segon i el tercer període la tònica va ser pràcticament la mateixa, mentre que en el darrer quart els locals van sortir amb molta força i van agafar una renda de deu punts quan faltaven vuit minuts pel final (54-44). Tot i això, els jugadors olostencs no es van rendir i van poder empatar el duel a 56 . A partir d'aquí es va viure un cara 0 creu final que va ser pels nois badalonins. En la propera jornada, el Formatges Betara Bàsquet Olost rebrà a la seva pista el Sant Cugat, un rival directe per tal d'evitar la darrera posició del grup i, per tant, el descens de forma directe a Preferent B. El matx es jugarà el proper dissabte a partir de les nou de la nit.