El Petro Pintó Asfe no va poder obtenir la primera victòria en caure a casa davant el Valls, en un partit que es va iniciar amb molta igualtat entre les dues formacions. Es va arribar al final del primer quart amb un marcador de 13-17. En el segon període les fruitosenques van trobar l'encert que els havia faltat en anteriors partits i van arribar a la mitja part de l'enfrontament amb 14 punts de marge (44-30).

A la segona meitat les visitants van augmentar el nivell defensiu i van aconseguir col·lapsar a les bagenques. D'aquesta manera es va arribar al final del tercer quart amb empat a 52. En els deu darrers minuts del matx les noies del Valls van seguir amb la mateixa intensitat i van poder agafar una renda de deu punts que va ser definitiva i els va permetre endur-se una treballada victòria.