El Catalana Occident cadet va lluitar fins al final però no es va poder endur la victòria en la visita del Joventut de Badalona a la capital bagenca. Els badalonins van fer una sortida forta i no van tardar gaire a agafar les primeres diferències de fins a deu punts (17-24 al final del primer quart). En el segon període els visitants van fer gala dels seus recursos tècnics, i aquest fet, juntament amb l'encert en el llançament exterior i la fluixa defensa manresana, va fer que s'arribés a la mitja part de l'enfrontament amb un marcador de 36-48.

A la represa el conjunt bagenc va millorar en defensa i va intentar la remuntada, però el Joventut anava mantenint l'avantatge gràcies als nombrosos tirs lliures dels que va disposar. En els deu darrers minuts del partit la tònica no va variar massa i els jugadors badalonins van aconseguir una treballada victòria. En la propera jornada, el Catalana Occident cadet visitarà la pista del Sant Josep de Badalona, dissabte a les 19.15 hores.