BC MARTORELL/AEC COLLBLANC

?BC MARTORELL SOLVÍN. Clotet 4, Ala 8, Morales 14, Deng 7 i Boja 5-cinc inicial-?AEC COLLBLANC. Juan 2, Vall-Llobera 1, Rodríguez 26, Fernández 3 i Guzmán -cinc inicial- Figuerola 2, Brigman 4, Camarasa 2, Pérez 3, Jacas 15 i Corominas 9 .?ÀRBITRES: Ming i López ?pARCIALS: 9-12, 27-39; 54-56, 61-67.

Els onze rebots ofensius capturats per l'AEC Collblanc sota la cistella del BC Martorell van ser la creu dels del Baix Llobregat i una de les raons cabdals per entendre la derrota de l'equip. El partit, en línies generals, va estar marcat pel desencert de tots dos equips i pel baix percentatge en els llançaments de cap. El Martorell, com ja li està passant en els darrers partits, va començar molt erràtic d'aquí que al primer quart només va anotar 9 punts. El Collblanc, però, no estava millor. En va fer 12.

Al segon quart els locals van millorar i l'equip va anar a més. El partit va mantenir-se anivellat fins a l'inici del darrer quart un els visitants van fer un parcial de 0-7 i van prendre un avantatge que ja va ser clau en un partit que va acabar decidint-se per petits detalls que van acabar decantant la victòria a favor del conjunt visitant.